ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

Оранжева личност

оранжева личностОбича удоволствието от изграждането на физическата реалност. Наслаждава се на всичките удоволствия и приключения, които животът им предлага. Винаги има стратегия за следващия си ход. Оранжевата личност мисли и планира нещата много прецизно, детайлно и стъпка по стъпка. Пасивността и релакса не са приоритет при нея. Тя е силна, могъща, но понякога твърде подтикваща. Нуждае се да контролира живота си, кариерата и отношенията си със срещуположния пол. Не се интересува какво другите си мислят или чувстват.

Свободата и независимостта от външни фактори са най-важните. Интересува се от проекти, бизнес, продажби и маркетинг. Говори основно за проекти и предизвикателства. Сексът е забавление и удоволствие за нея, и едно много приятно приключение.

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

Angel's place, Weiglgasse 1,

15.Rudolfssheim-Fünfh, 1150 Wien, Österreich

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности