ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

СЕДМОЛЪЧНАТА ЗВЕЗДА

Седмолъчната звезда на прабългарите е била използвана като символ още в зората на расата, когато първотраките са се заселили по земите на днешна България, след като напускат Атлантида (виж. изобр.) преди около 15 000 години, и създават тук първата държава на расата (бялата).

За уточнение те са живели около 5000 години заедно с ат­лантите на Атлантида. Вцентъра на звездата винаги е стоял зна­кът на Дуло и е показвал, че на българските посветени царе е позволено да ползват алфа вълните. Гласът на Боговете!

Седемте лъча на звездата символизират седемте клона, на които се разделят траките, когато започват разселването си. Основният лъч – на Слънцето – това е ядрото на траките, тези, които остават да живеят по нашите земи. Лъчите на Марс и Юпитер са клоновете, които тръгват на изток, сти­гат до Шамбала и се разселват из Азия. Лъчите Месец (Луна) и Сатурн са клоновете, които се разселват на юг, а лъчите Венера и Меркурий са клоновете, които се разселват на север и на запад из Европа.

publication1_7.png - 357.49 Kb

Първият основател на българската държава, владетел и предводител е бил Алвехтосепт ||, който е пряк потомък на инати и Алвех. Той е водачът на основния лъч – на Слънцето. Държавата е била създадена на територията на днешната Се­вероизточна България и върху части от Северна. Столицата им се намирала в посока запад-северозапад от днешния град Варна, 10–15 км към Вълчи Дол.

Разселването на траките започва преди около 14 500 годи­ни. Тогава обособените отделни клонове поемат в различни по­соки. Първи тръгват лъчите Марс и Юпитер – в посока изток. Водач на клона Марс е Севторкан, чието име впоследствие, дава наименованието на владетелската титла -КАН. Този клон, за­едно с клона на Юпитер, предвождан от Авитохол, стигат до Шамбала, където достъп се дава само на Авитохол.

Откъс от книгата "Златна книга на Вселената. Живот в Тангра" 

Цялата книга „Златна книга на Вселената. Живот в Тангра.„

както и другите книги на Издателството можете да поръчате Тук:

http://www.siriusfoundation.net/order.php

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

Angel's place, Weiglgasse 1,

15.Rudolfssheim-Fünfh, 1150 Wien, Österreich

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности