ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

Египет преди фараоните – когато Боговете владееха Земята


Според Плутарх „ Ра тръгна към небето и Озирис стана фараон на Египет и с Изида те построиха Тива (днешен Луксор).

(According to Plutarch: “Ra departed to the heavens and Osiris became pharaoh of Egypt with Isis and they built Thebes [the present Luxor]”.


Чудили ли сте се каква е историята на Пре-фараонски Египет и неговите управници, но не според масовите учени, а според древните текстове, написани преди хиляди години? В Древен Египет, много преди първият „смъртен“ фараон, известен като Менес-Нармер управлявал земите на Египет е имало и други крале, и „… тези, които дойдоха от небето„, които управлявали земите, известни днес като Египет. Този преди фараонски период от историята, остава голяма загадка за повечето учени и египтолози, и то най-вече, защото не могат да приемат, че това, което е написано е вярно, понеже то директно противоречи и е срещу вярванията на повечето историци, археолози и египтолози. Времето преди 3000 г. пр. н.е., датата, когато първият официален фараон се е появил в Египет е голяма загадка.
В повечето документални филми за Египет, много рядко ще видите изявления на учени от световната научна клика, да говорят за този период. Той умишлено се избягва, защото от артефактите недвусмислено се говори, че древните египтяни смятат, че тяхната цивилизация всъщност е наследство от Боговете, които не са от Земята, а са дошли от друго място или по-точно от небето, където пък се намира и космоса.

6fe49a3991af713625e28bcc648fc774.jpg - 347.78 Kb

Един от най-важните древни текстове, които могат да ни кажат повече за този момент от историята е папирусът „Торино“, в който са изброени всички фараони, които са управлявали над древен Египет. Не само, че този списък включва всички „официални“ исторически фараони от Древен Египет, но той включва също така и божествата или „боговете“, които са дошли от небето и са царували над земите на Египет преди първия смъртен фараон, с родословие, което се простира забележете цели 13000 години. Това е голяма загадка наистина, защо масовите учени смятат, че този древен текст е чист мит и защо повечето детайли в него са били пренебрегвани и пропуснати в учебниците по история? Защо винаги, когато става въпрос за богове, дошли от небесата, учените обръщат глупаво гръб и се правят, че това са измишльотини? Това ми звучи, като историята със Стивън Хопкин. Когато на конференция говорил през апарата си за теорията „Големия Взрив“ и накрая, един от младите студенти го попитал: „Какво е имало преди Големия Взрив?. Хопкин отговорил: „Нищо!“. Тогава студента му задал много логичен въпрос: „А господин Хопкин, бихте ли ни обяснили какво е това „Нищо“? Хопкин разбира се бързо избягал. Та и в тази догма, конвенционална наука, която можем да определим по-просто, като кошара на ВИП учени, в която са се натикали един в друг, като стадо овце за стригане на вълна (от която някой друг ще се топли) наречена още днес корпоративна наука, инатливо пренебрегва артефактите и фактите, които не се побират в тяхната полянка, от която тихо си пасат. Това е много глупаво, нали! А най-глупавото е, че точно от подобни съмнителни личности, с „купени“ научни титли и фалшиви дипломи се пишат учебниците, на които учат и нашите деца. Но има разбира се и изследователи, които смело се противопоставят на съвременната научна догма.

Цялата книга „Златна книга на Вселената. Живот в Тангра.„

както и другите книги на Издателството можете да поръчате Тук:

http://siriusfoundation.net/order.php

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

Angel's place, Weiglgasse 1,

15.Rudolfssheim-Fünfh, 1150 Wien, Österreich

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности